15 juni, 2024

På god väg att bli en ostbloggare…

Bloggen Svenssonsmakaren (inlägg med ost i) är på god väg att bli en fullvärdig ostbloggare och det är ju som vi alla vet stadiet innan en helgonförklaring. 😉

Dela om du villFacebookTwitter
Säg nåt om du vill

4 kommentarer
  • Hehe.. jag fick ju tipset om skumpa och potatischips av David – det är ju apgott.

    David har ju promotat mig ett par ggr så jag passar på att ‘ge igen’ 🙂

  • Oh, man tackar ödmjukast, tror jag i alla fall. ;).

    Loggan och slogan var riktigt grym, men jag kan nog inte ta åt mig äran att kommit på chips och bubbel. Det var allas vår vin och smakguru Michel Jamais som introducerade den enkla men slagkraftiga combon för mig. Riktigt enkelt och smaskigt är det i alla fall.

    Tack i vilket fall, roligt med lite tvångsmässig payback 😉