14 juli, 2024

Officiellt en ostnörd

‘Outad’ som ostnörd… fast det kanske du redan förstått – eller tyckt att jag är. Om ni kikat på Annikas blogg; SMASKENS för en tid sedan fick hon möjligheten att vara med på IKEAS egna blogg; LIVET HEMMA. Hur det nu kunde komma på tal tipsade Annika om min lilla ostblogg. Annika: detta faktum ska självklart premieras, jag vet bara inte hur just nu 😉. Jag fick i alla fall en förfrågan från IKEA (och de som hjälper till med bloggen) att vara med. Så för att sprida evangeliet om riktig ost till julens gottigheter ställde jag upp.

Om någon på grund av artikeln börjar köpa ost från någon av alla de ostbutiker/mikromejerier/saluhallar runt om i vårt avlånga land, ja då offrar jag med glädje mitt privatliv 🙂 Det hänger redan paparazzis utanför min dörr ser jag. Men det får det vara värt i så fall!

Foto: Nina Broberg (som fotonörd är det kul att se ett proffs arbeta :))

Dela om du villFacebookTwitter
Säg nåt om du vill

14 kommentarer