20 april, 2024

Överbliven ost del 1

Efter cirka 3 års bloggande har jag märkt att jag har rätt många bilder som är riktigt dåliga. Sen finns det dom som faktiskt förtjänar ett bättre öde än att stilla mogna i en oöppnad mapp tills rasket åker i papperskorgen.

 

Holländsk lagrad ost och en Stout är fanimej hur gott som helst.

En getost utan namn och ett glas okänt Sauvignon Blanc

En pepparpecorino.

Cappellano is the shit…

Dela om du villFacebookTwitter
Säg nåt om du vill

7 kommentarer
  • Mmmm, lagrad Gouda och öl.. Fick tipset på Saluhallen här att doppa goudan i först dijonsenap och sedan sellerisalt 😀 Har du testat? Är det en klassiker? Eller bara en helt tokig påhittad grej som faktiskt funkar?

  • Om du beställer ost till din öl i Belgien så får du oftast osten i kuber, en skål senap samt sellerisalt.

  • Perfekt Johann, här försvinner jag ut på en semesterdag i det fria och bloggen sköter sig helt självt! 🙂

    Maria: Jag har inte testat. Men det är väl dags!

  • Cheesus, lika smaskiga bilder som alltid. Jo nog blir det en och annan pic som samlar damm. Lika bra att återanvända ;)..

    Väntar med spänning på bilderna från helgen..

    Hade gött i värmen.