4 oktober, 2023

Mina favoritbloggar… i ingen särskild ordning

För inte så länge sedan var det mitt idoga läsande av andra bloggar som fick mig att börja själv. Nu vill helt apropå tacka för inspirationen och lite för att jag själv fått några fina ord skickade min väg. Det är riktigt trevligt. Tack! Jag vill även tipsa om de bloggar jag följer, de som ger ytterligare inspiration.
Vamonos muchachos!

Det är inte bara ost som gäller, jag tycker även att vin är kul och mäkta intressant. Det hör ju lite ihop. Vin & ost. Ost & vin och mat såklart. Jag vill veta mer. Vad som passar tillsammans, vad som typiskt för regioner/druvor och så vidare. Och det finns några vinbloggare som är väldigt duktiga, inte bara på vin, som givit mig inspiration och idéer. Och de bloggar allt som oftast om italienska viner och alsacerieslingar. Det gillar jag, jag har inte riktigt kommit någon annanstans ännu.

Finare Vinare
Le Francophile
Nettare E Gioia
Billigt Vin
MSVIN

..tack för inspirationen.

Mat är gott. Det går inte att lära sig allt, även om vissa av våra kändiskockar beter sig som fullärda. Matlagningen är som allra trevligast om man är flera i det lilla köket. Och har man inte någon kompis i köket kan man ju alltid kika på favvobloggarna om mat och ost, det brukar jag göra:

Aglio e Olio -Fantastiska bilder och minst sagt spännande recept. Gillar du Italien är det ett måste!
Murrays Cheese Blog – Kunniga ostmänniskor i berömd ostbutik i New York.
Chili con Karin – Väldigt produktiv, duktig och snäll matbloggare.
Kinnas blogg – Hon har det i blodet. Har även gett ut en egen matbok.
Tre tjejer i köket – Goda, ofta annorlunda recept.. ibland med ost , wohoo!
Annikas smaskens – Min bloggranne söder om söder. Fullkomligt spottar ut välskrivna recept med finfina foton!
FX Cuisine – Helt otroligt duktig. Hur stora foton som helst. Hur bra som helst.

..tack, tack. 🙂

Ps. Kika på min länklista, det är vad jag brukar kika på.

Dela om du villFacebookTwitter
Säg nåt om du vill

6 kommentarer