Snälla Sara på Sovel Kött & Grill skickade med mig tre olika lammkorvar (olika ålder på köttet) från Korvhantverk, ett sorts smakprov eftersom lammkorvarna inte går att köpa ännu. -Testa och se vilken du gillar, om du gillar överhuvudtaget, sa Sara. Nu är risken ganska minimal att jag skulle ogilla någon av Jons tjorvar, har testat alla varianter tror jag.
Självklart blire mos till och eftersom det är dags för lite ost här på ostbloggen så vispar jag ihop en variant med Några matskedar parmesankräm och 1 dl riven parmesan (i recept för 3 pers). Blir inte det lite tårta på tårta kanske ni undrar?! Njä, det blir ju inte det eftersom parmesankrämen innehåller vitt vin och olja ger den ett skönt zwing till moset medans den rivna parmesanen ger vanlig ljuvlig parmesansmak (Fan, Google nu får ni lista mig högt på sökordet PARMESAN alltså ;)).
Hahaha! Vilka chanser du radar upp… 😉
Ja, eller hur! 🙂
Grymt imponerad över att du hyvlar finchoppad persilja över allt – restaurangish! 😉
Det är grymt svårt!!
Nu rinner snålvattnet, trots att jag nyss åt lunch. Vete sjutton om jag inte ska försöka lura iväg manen, som utför “vab light”, så att han kan köpa lite bra korv åt oss!
Förbaskat snyggt foto, för övrigt!
Det är väl klart!! Ni kommer inte bli besvikna 🙂
Jag såg dig inte där idag. Smet du hem? 😉
Jag plågar i mig lite hederlig “Chuck” med paprika- och parmesanröra. Det funkar OK att skölja ned med Le Vieux Donjon 2008. 😉
Haha, jag var tvungen, lillen blev lite kinkig runt 16 🙁
Sämre kan man ha det.. jag köpte på mig lite körv och guacca så imorrn blire tjorvfest!!
Hörde du fått problem med sovel-sickla.se – kommer att lägga över sajten samt byta webbhotell i helgen. Trött på Binero!