12 juni, 2024

Lammkorv från Korvhantverk och potatismos med parmesan i och på

Snälla Sara på Sovel Kött & Grill skickade med mig tre olika lammkorvar (olika ålder på köttet) från Korvhantverk, ett sorts smakprov eftersom lammkorvarna inte går att köpa ännu. -Testa och se vilken du gillar, om du gillar överhuvudtaget, sa Sara. Nu är risken ganska minimal att jag skulle ogilla någon av Jons tjorvar, har testat alla varianter tror jag.

Självklart blire mos till och eftersom det är dags för lite ost här på ostbloggen så vispar jag ihop en variant med  Några matskedar parmesankräm och 1 dl riven parmesan (i recept för 3 pers). Blir inte det lite tårta på tårta kanske ni undrar?! Njä, det blir ju inte det eftersom parmesankrämen innehåller vitt vin och olja ger den ett skönt zwing till moset medans den rivna parmesanen ger vanlig ljuvlig parmesansmak (Fan, Google nu får ni lista mig högt på sökordet PARMESAN alltså ;)).

Psst, Imorgon den 9 mars kommer Korvhantverk till Sovel i Sickla Köpkvarter så vill ni kändisspotta så har ni er chans – jag kommer vara där hela tiden med en korv i munnen (&hurfanlätdetdär!). 🙂

Dela om du villFacebookTwitter
Säg nåt om du vill

9 kommentarer