1 december, 2023
Helgkasse från Almåsa Havshotell

Helgkassar och matkassar från Almåsa Havshotell

Almåsa Havshotell är ett riktigt härligt ställe vid havskanten. Hotellet är fint beläget vid Hårsfjärden i Västerhaninge med 63 hotellrum, Svartkrogen, Strandvilla, sandstrand med bryggor, simbassäng och mycket annat. Almåsa har sedan 2018 när nästan hela anläggningen renoverades satsat väldigt mycket på att leverera en gastronomisk upplevelse oberoende om du äter frukost, lördag- eller söndagsbrunch, grillkvällar, middag i Svartkrogen eller i Alms Matsalar. Jag har sedan 2018 haft äran att jobba på konsultbasis och på samma gång fått chansen att starta upp en liten strandpizzeria med en liten vedugn. Pizzorna är givetvis i napoletansk stil. Säsongen börjar snart så håll utkik efter pizzakvällar 5 meter från havet.

Omställning i svåra tider

Givetvis har pandemin slagit hårt mot verksamheten men flera olika omställningar har genomförts i form av catering av julbordskassar, nyårskassar och numera också helgkassar. Julbordskassen var i en klass för sig och får helt enkelt kallas en succé med drygt 1 000 st sålda, 500 nyårskassar såldes. Många skickade in sina bilder på julbuffén.

Testa en helgkasse – fredagsmys och lördagslyx i en och samma kasse för två personer

Recensionerna på Google och Facebook talar sitt tydliga språk och jag stämmer in och rekommenderar dig att våga ta 73:an söderut och grusvägen förbi hästgårdar och hämta en kasse – hemleverans finns också att tillgå. Stötta en lokal verksamhet. Extra bra att också Synskadades stiftelse som äger Almåsa kan fortsätta ge bidrag till olika synrelaterade projekt samt till de personer med en synskada (+ familjer) får bidrag för aktiv rekreation på hotellet. Ett guldställe.

Alla tillgängliga helgkassar hittar du här

Helgkasse från Almåsa HavshotellBoule med havsutsiktNorbert Lang och Guystav Lindh i samspråk över en ölVinterbad på Almåsa HavshotellVed Havet PizzeriaNaturviner vid strandkanten på Almåsa Havshotell

Dela om du villFacebookTwitter
Säg nåt om du vill

2 kommentarer
  • Å vad intressant, har några bekanta som lovordar brunchen där. Gissar att helgkassarna håller samma kvalitet.