21 februari, 2024

Korvhantverk.se – för hantverkets skull

För några dagar sedan släppte jag Korhantverks nya hemsida lös för hela planeten. Vissa människor har fjorton fadderbarn, skänker miljoner till SOS Barnbyar eller på ett eller annat sätter hjälper till där det behövs som mest. Jag hjälper små företag som enligt mig tillverkar, importerar eller säljer fantastiska hantverksmässiga matvaror/kött/ost/vin men som aldrig får chansen eller har tiden att presentera det – det kan vara allt från presentationsmaterial, hemsidor, Facebooksidor som behöver stajlas lite till nyhetsbrev osv.

Sverige behöver små aktörer som vågar ta ut svängarna, som har drivet. som vågar vara ett alternativ till de stora företagen. Kanske är det också dags att diskutera hur ICA/COOP/HEMKÖP och alla andra storköp konkurrerar ut småskaliga matbutiker genom sina satsningar på egna delidiskar – fastän det redan existerar en delibutik runt hörnet. Men inte nu.

En början är i alla fall att dessa små aktörer får synas i mediabruset och få möjligheten att prata i forum med likasinnade genom hemsidesinlägg/nyhetsuppdateringar/facebook/nyhetsbrev och twitter etc. Förhoppningsvis ger mitt lilla bidrag till dessa små företag chansen att kommunicera bättre (och snabbare) OCH tycka att det är värt att lägga tiden på det… för det är det. Alla gånger. Vi är ju några stycken i Sverige som gillar ärlig mat.

Ps. Korvhantverk hade redan facebook och twitter så det var endast hemsidan som behövde en omgörning. De är så duktiga så 😉
Ps. Korvhantverk har såklart inte köpt inlägg här på WCTC. Det finns inga köpta inlägg här överhuvudtaget.

© Foto Carl Thorborg (även stora fotot på startsidan)

Dela om du villFacebookTwitter
Säg nåt om du vill