10 augusti, 2022

Ingen big deal, men likväl en deal

Nu när jag ändå sitter här hemma och är allmänt snorig och halsont kan jag passa på att berätta om veckans trevliga nyhet. Efter ett besök och återbesök på ostbutiken Androuet i veckan fick jag för mig att det skulle gå att deala lite. Inte för min egen skull utan för din – som tack för att du är här inne och läser ibland.

En liten big deal: Du får Androuets lilla röda (deras bok om ost och passande viner) som Ola håller i ovan om du handlar för en hundring inkl moms. Gäller nog bara Stockholmsbutiken på Nybrogatan.

En fråga: Är detta en god idé eller tycker du att jag försöker marknadsföra butikerna och tjäna på det själv? Jag lovar, jag får inga varuprover eller produkter gratis. Ibland får jag mängdrabatt – men det får väl alla om man tjatar. Om du tycker att detta är en bra idé kan jag bli din personliga Bananhandlare i den goda smakens tjänst 😉

Dela om du villFacebookTwitter
Säg nåt om du vill

6 kommentarer
  • Köpa ost för en hunka? Det gör man ju nästan i sömnen 🙂

    Synd att man inte har närmre till Stockholm, men lyckos er som bor där! Kul initiativ.

  • Jag tycker det är helt okej att tipsa om både produkter och butiker, sålänge man är ärlig i det man skriver. Själv bloggar jag gärna om både det ena och andra. Men det är min domän och jag betalar alla kostnader själv och då skriver jag precis vad jag vill om saker. Smakar det blä så skriver jag det!

  • Millan: Absolut, här höjs inget till skyarna bara för ett visst märke, producent eller butik. Däremot kan det tolkas som om jag arbetar för vissa delibutikers räkning – genom att via denna blogg erbjuda olika sorters rabatt i dessa butiker.