För er som anmält er till min ‘lilla’ happening på Högberga Gård så tänkte jag bara berätta att Tommy Eriksson kommer att laga maten åt oss. Han gick för några veckor sedan vidare till semifinal i Årets Kock 2012. Wohoo! Inte för att jag hade några tvivel på att maten kommer att smaka bra den 26 nov – nu kommer den antagligen smaka bättre än mina högt ställda förväntningar. Nu i veckan besökte jag Högberga för att tillsammans med Tommy gå igenom kvällen.. ja han är inte bara kock han är ju även reataurangtjiifen. Jag berättade om mina tankar om maten och Piemonte och Tommy smashade in matförslaget direkt – helt utan min hjälp. Det kommer bli bra. Det kommer bli kött. Det kommer bli Piemonte på hösten för hela slanten.
Någon som kan gissa varmrätten??
Ps. Det finns ett fåtal plaster kvar! Anmäl dig här ->
Piemonte på hösten? Tryffel ligger ju nära tillhands att gissa på…
Det KAN bli ett tillbehör 😉
Fast har man inte anmält sig får man inte gissa 😉
Gaaaah! Vad är det för utpressningsfasoner? 😉
Haha.. det vet du!
…som om förväntningarna inte redan var höga!
Skyhöga.. ingen press här inte!