20 maj, 2024

Delizie rullar a la Mi Piace

I början av semestern åkte vi ut för att sparka ut svärmor ur hennes lilla hus så att vi fick möjligheten att slänga sonen i en tunna med regnvatten. Ahh, härliga semester! Fast det där med matlagning och planering kan ibland krocka med uppblåsning av luftmadrasser, plastpooler, skötväskepackning osv, osv. Himla smidigt är det då att glida förbi Mi Piace och köpa deras hemgjorda delizierullar med spenat, skinka och emmethalerost, deras hemgjorda tomatsås samt en färdig italiensk bechamelsås. Har du inte parmesanost så har Mi Piace i Sickla tre sorter bland annat Vache Rosse. Tyvärr är den aningens beroendeframkallande!

En rulle delizie räcker till två personer, du skär dem enklast i fyra delar och ställer dem i en form på ett lager av tomatsåsen. På med bechamelsåsen lite salt och peppar och rikligt med parmesan. Placera formen i ugnen (180 grader). När det bubblar lite kan du sätta på grillelementen för lite extra crisp. Ja, sen är det klart! Lite rucola till förhöjer upplevelsen 🙂

Dela om du villFacebookTwitter
Säg nåt om du vill

2 kommentarer
  • O nej inte en sak till som är beroendeframkallande, jag har alldeles för långt till vår gemensamma langare. 😉

    Rullarna låter gott, har de hemkörning??

    Har inte vågat öppna mitt paket ännu, måste nog ha en Sthlm resa inbokat så jag vet när det blir påfyllning. Kanske Roberto skulle öppna webbutik???

  • Haha, ja ,de har hemkörning 😉
    Kanske vore det en bra idé med webbutik, apulienssmak.se använder ju det.