Jag måste måste bara säga att fasen vad Rotari Rosé smakar bra! Ett rosébubbrel enligt Metodo Classico från Trentino i nordöstra Italien som får halvtaskiga champagner att likna stenstoder. Ja, för 99 pesetas är det nog inte många som slår Rotari Rosé – här finns det mesta för den som gillar stilen. Här samsas röda bär, citrus, blodapelsin och grapefrukt i en fin mix. Brödigt och men ändå fruktigt, lite bittert men ändå krämigt. Till chipsen från Coop Änglamark smakar det om möjligt ännu bättre. Onykter! Jag?
Förmodligen. 😉
Haha! Well put.
Nae, inte chipsen – men bilden vart superfin! Och det lilla bäret gör hela grejen 😉
Jo chipsen! Fast nog är Kettles lättsaltade de allra bästa. Tyrells är inga bra alls. Jag vet faktiskt inte hur det bäret hamnade där, även svårt att artbestämma, det är inget lingon iaf 😉
Måste testas. Drack NV Champagne Moncuit Brut Grand Cru Rosé i helgen och det var första riktigt goda rosa bubbel jag druckit, helt i min smak. Moncuit öht har väldigt trevliga skumpor.
Det kanske är lite simpelt för din gom Frederic 😉 däremot ska jag testa Moncuit!
Rapportera gärna om du får tag på det, tänkte höra med Caviste om lådan kanske kommer i repris eller som extrabeställning.
Just det så var det… Caviste. Blir nog svårt. Däremot har jag inhandlat André Clouets 2007 så den ska bli spännande att testa.. Unisont jubel därute.