Who Cut the Cheeze?Ost, mat, vin och öl
Öl och mat med Norbert Lang och Gustav Lindh

En skön februarikväll med öl och mat i tysk anda tillsammans med Norbert Lang och Gustav Lindh

En av mina kära kunder är Almåsa Havshotell på Södertörn, en hotell- och konferensanläggning fint belägen precis vid havskanten (Hårsfjärden). Under 2018 renoverades hela stället och jag fick äran att ta hand om det grafiska. Fast känner du mig rätt vill jag ju gärna hitta på något kul som har med ost, mat och dryck också – därav denna lilla trevlighet den 15 februari. Eftersom jag börjat brygga öl en del och till och med nördat in mig på ämnet fann jag att det finns en ännu nördigare (alltså, nördig på ett bra sätt!) ölbryggare vid namn Gustav Lindh, en perfekt vapendragare till vår master chef Norbert Lang och som dessutom författat alla hembryggares bibel Brygga Öl. Om jag föser samman dessa så borde det ju poppa fram någonting extraordinärt trevligt, och det gjorde det! Såhär skriver Gustav

Om bokar du genom att läsa här får du en skön rabatt som tack! Ange bara ’Freddansrabatt’ så får du 295 kr i rabatt/ person på hela klabbet. Galet bra!

Saxat från hemsidan:

”Tror du att tyskarna är gastronomiska proffs eller att de endast kan bygga bilar? Kom och smaka! Norbert Lang, mästerkocken från bl.a. restaurang Paul & Norbert och TV4’s Kockarnas Kamp står för maten och för ölen står en av Sveriges främsta hembryggare, ölboksförfattaren och öldomaren Gustav Lindh. Tillsammans bjuder de på en festlig kväll i gemütlichkeitens tecken med traditionell tysk mat och goda tyska öl. Under kvällen kommer du få lära dig allt om tysk matlagning, korvstoppning samt lära dig allt och lite till om tyska ölstilar och ölbryggarkonst.”

Bokning och hela programmet hittar du här!
Ses vi?

Välkommen till Almåsa Havshotell

Skrivet av
Fredrik
Se alla inlägg
Svara

Skrivet av Fredrik
Who Cut the Cheeze?