14 juli, 2024
© Lilla Kråkans Skafferi
© Lilla Kråkans Skafferi

Lilla Kråkans Polpette di Ricotta

Den uppmärksamme har säkert redan sett en nyhet i min blogglista (en av några). Jag vet, jag ska se till så att listan blir sådär trevlig och levande där de senast uppdaterade hamnar högst upp och så vidare. Någon som vet ett bra plugin till WordPress?

Lilla Kråkans Skafferi blogg är en riktigt trevlig bekantskap, alltid med intressanta recept och finfina bilder. Extra glad blir jag när jag hittar ett recept om Ricotta – färskosten ni vet! Polpette di Ricotta är en syditaliens specialitet och det finns lika många varianter som det finns italienare i Sverige. Jag ser framför mig att blanda i marinerad kronärtskocka, mortadella di Prato… mmmm…

Lilla Kråkans recept hittar ni här och passa på att bokmärk bloggen!

foto © Lilla Kråkans Skafferi

Dela om du villFacebookTwitter
Säg nåt om du vill