Who Cut the Cheeze?Ost, mat, vin och öl

I texmextagen med Carnitas

Tillagandet av fläskkarré har tiodubblats under den senaste månaden och likaså inköpen av koriander, lime, mango, chili och avokado. Det beror främst på att min vapendragare meckade ihop en fin Carnitas baserad på Jonas Cramby (Mr Texmex) recept. Jag köpte till och med hans bok ’Texmex från grunden’ efter den uppevelsen och det är väl spenderade pistolas om du vill veta allt om texmex-mat. Verkar vara en trend just nu eftersom alla snackar om Tortillapressar hit och snabbhaksmatkorgar dit nuförtiden. Taco-Truck har ju rullat ett tag men inte så länge?! Crambys mexlagarskola är ju från 2009. Galet länge sedan.

God texmex kräfva gott öl från Mexiko – tyvärr svårt att hitta på bolaget så det blir Corona eller vanlig svensk lager.

En Carnitas skall enligt Cramby serveras med en chunky guacamole, mangosalsa och inlagd rödlök i hemlagade majstortillas.

Det är gott på riktigt det här!

carnitas carnitas-1 carnitas-2

Skrivet av
Fredrik
Se alla inlägg
Svara

3 comments
Skrivet av Fredrik
Who Cut the Cheeze?