Parmesanosttillverkning hos La Madonnina i Salsomaggiore Terme i provinsen Emilia Romagna

Hem Ost Parmesanosttillverkning hos La Madonnina i Salsomaggiore Terme i provinsen Emilia Romagna
Parmesanosttillverkning hos La Madonnina i Salsomaggiore Terme i provinsen Emilia Romagna

En liten dröm har gått i uppfyllelse. Under mina fyra år som nördig ostbloggare har jag liksom aldrig vågat greppa ämnet parmesanost riktigt. Dels har jag aldrig förstått klasificeringen eller lärt känna några producenter (det står ju inte på osten direkt!) – parmesan har helt enkelt känts för opersonligt. Men nu när jag faktiskt besökt ett litet parmesanmejeri så kan jag i alla fall börja skriva om det omfattande ämnet Parmigiano Reggiano. Och det har självklart visat sig att det finns hur mycket personlighet som helst 🙂

Snart mer…

Säg nåt

Ingen kommer se din mejladress.