Who Cut the Cheeze?Ost, mat, vin och öl

Osso Buco-rester, bröd och parmesankräm (ny formula)

Inspirerad av Mr T’s Osso Buco vilken avnjöts endast med Gateau-bröd (tror jag) fick även resterna av min egenlagade variant gå samma öde till mötes. I detta fall Jacques från Bonne Femme valnötsbröd på rågsurdeg med Gattimondos parmesankräm. Jo, parmesankrämen har fått ett nytt recept på Robertos inrådan och skeppas nu till La Svezia tillverkat av endast IGP-produkter: Parmesan, vitt vin och olivolja. Nu har parmesankrämen blivit rundare i smaken, förut kunde den lite skarpa, syrliga smaken ta över en maträtt men nu ger den bara sån där god smak av parmesan och en hint vin. Egentligen antar jag att krämen är till för att bre på diverse bakverk men jag har med gott resultat klickat det lite var som.

Jo, parmesankrämen finns att köpa på Mi Piace, Ekonära webbshop, Örnsköldsviks Saluhall, Cajsa Warg, Silverdalsbutiken i Sollentuna. ICA Kringlan Södertälje, ICA Aroslund Västerås

Skrivet av
Fredrik
Se alla inlägg
Svara

Skrivet av Fredrik
Who Cut the Cheeze?