Who Cut the Cheeze?Ost, mat, vin och öl

Lammkorv goes Marocco till påsk – Korvhantverk

Det har säkert inte gått någon förbi att jag gillar Korvhantverk. Fantastiska korvar av mycket bra råvaror. Just lammkorven är ett trevligt inslag på påskbordet. Jag tycker inte kryddningen slår över så att det endast skulle passa med cous-cous, nä, passar utmärkt även svennebananstyle med rostade rotsaker, fina morötter och en härligt syrlig röra – varför inte Apulien Smaks parikaröror. Jag hade lite röd pesto över som jag blandade med matyougurt, det blev gott till… och Robertos gula paprikaröra då förstås. Jag är nästan besatt av grillad paprika. Och rostade hasselnötter. Och nebbiolo.

Korvhantverkskorvar kan köpas här →
Paprikaröran från Apulien här →

Skrivet av
Fredrik
Se alla inlägg
Svara

4 comments
Skrivet av Fredrik
Who Cut the Cheeze?