Che Buono! i samarbete med The Risotto Academy presenterar ‘Den ädla konsten att röra ihop en riktig risotto’. Recepten är lika många som det finns mammor i Italien. Hur mycket av vad och i vilken ordning och när är riskornen färdigkokta, vilken ost, märg? Ingen fara, du kommer få svaren på dina frågor – och äta riktigt god risotto!

Risottiere Patrizio aka Risottomannen har lärt sig konstverket genom sina många resor i norra italien. Välkommen till kursen den 3 oktober. Du SKA lära dig hur man lagar den magnifika rätten från norra Italien.

[separator type=”thin”]

Detta ingår:

– Välkomstdrink
– Demonstration av hur du tillagar tre olika risottorätter
– Avsmakning
– Espresso och italiensk glass

[separator type=”double”]

Datum: 3 okt kl. 18.00-21.30
Plats: Bertazzoni Italia, Torsgatan 5A, Stockholm
Pris: 495:-/person

[separator type=”double”]

Anmäl dig här →

Patrizio

2 kommentarer

  1. Risotto och Hagby Gårds-kyckling är en match-made-in-heaven!

    Svara

  2. Jag tror dig, måste testa det! Några fler bra tips?

    Svara

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *