Who Cut the Cheeze?Ost, mat, vin och öl

Inspiration…

Det finns verkligen hur många matbloggar som helst. Just nu finns det en uppsjö bra ställen att besöka som främst skrivs av kvinnor/tjejer i USA. Jag är väl sådär förtjust i den amerikanska inställningen till mat men jag har sannerligen hittat ett par riktigt bra recept på senare tid – mycket tack vare Look & Cook’s Facebooksida.

Hoppas trenden i länkarna nedan är något jag kan ta efter – det var verkligen hur länge som helst sedan jag dokumenterade ett recept med fler bilder. Fast det är ju tyvärr becksvart från klockan 16 nu så vad göra – tänker att det kanske är dags för en blixt till kameran. Uäh.

Crispy Potato Chips w Parmesan
Light Brioche Hamburger Buns
Sourdough Bread  – A Beginners Guide
Wild Greeens & Sardines
The Kiwi Cook
Minimalist Baker
Gluten Free Ricotta/Pumpkin Gnocchi
An Edible Mosaic
MBakes
Feasting @ home
Gimme Some Oven
The Kitchen Confidante
Taste & Tell
Closet Cooking  – Pizza Poppers

Skrivet av
Fredrik
Se alla inlägg
Svara

Skrivet av Fredrik
Who Cut the Cheeze?