Ingen big deal, men likväl en deal

Hem Sköna ställen Ingen big deal, men likväl en deal

Nu när jag ändå sitter här hemma och är allmänt snorig och halsont kan jag passa på att berätta om veckans trevliga nyhet. Efter ett besök och återbesök på ostbutiken Androuet i veckan fick jag för mig att det skulle gå att deala lite. Inte för min egen skull utan för din – som tack för att du är här inne och läser ibland.

En liten big deal: Du får Androuets lilla röda (deras bok om ost och passande viner) som Ola håller i ovan om du handlar för en hundring inkl moms. Gäller nog bara Stockholmsbutiken på Nybrogatan.

En fråga: Är detta en god idé eller tycker du att jag försöker marknadsföra butikerna och tjäna på det själv? Jag lovar, jag får inga varuprover eller produkter gratis. Ibland får jag mängdrabatt – men det får väl alla om man tjatar. Om du tycker att detta är en bra idé kan jag bli din personliga Bananhandlare i den goda smakens tjänst 😉

Säg nåt

Ingen kommer se din mejladress.