5 kommentarer

  1. Alltså.. åh! Underbar tanke med priset, och fotot är fantastiskt!

    Har funderat länge på vad du fotar med, och efter detta blir jag ännu mer nyfiken? 😀

    Svara

  2. Ja det är ett schysst plonk under hundringen. Och de funkar som en smäck tillsammans.

    Den här bilden har vilat på hårddisken ett tag. Ser att jag tog den juli 09 med min förra kamera Nikon D200, Gluggen: Tamron SP 90mm/F2.8. Vad jag fotar med nu är hemligt 😉

    Svara

  3. Haha, alright!

    Tänker vara så fräck nu att jag ber om hjälp:

    – Ska bjuda familjen på ost när sambon fyller år på onsdag, vilka (ett-två) vin skulle du para ihop om vi kör St Agur, en kittost, en vitmögel (alternativ Brie dM) och en hårdost typ lagrad präst?
    Vitt eller rött? Eller en av varje? Jag funderar på Pinot Noir och/eller Pinot Gris..

    Svara

  4. Ahh, kniven mot strupen! Det gillas.

    Vin:
    Pinot Gris, svårt, det finns ju inte så stort urval på SB precis. Hubert Beck Tokay Pinot Gris är kanske det bästa valet.

    Chateau La Tour de By 2006 (Medoc)(nr3083)
    Härlig beskr. av 04:an http://drucket.blogspot.com/2007/10/2004-chteau-la-tour-de-by.html

    Prästost: Pinot Gris och Medoc’en
    Kittost: Vilken sort? Pinot Gris kan funka till en ganska hård variant.
    St Agur: Medoc’en
    Brie de Meaux: Medoc’en och säkert PG’n också.

    Svara

  5. […] Osten har en tjock yta som inte ska ätas. Innanmätet är redigt gult och smaken är fyllig och smakrik med nötiga toner. Gott och lite smörigt – klockrent till vilken Pinot som helst egentligen. Passar ljuvligt till Systembolagets basbourgogne Couvent des Jacobins 2008 som tydligen ska vara extra bra denna årgång. Här är en annan ost som också är grym till vinet. […]

    Svara

Svara

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *