Who Cut the Cheeze?Ost, mat, vin och öl

Tagg -Gott i Dalen

Påsksöndag med ett gäng 58or

Påsksöndagen var det dags för en mat och vinkväll. Nu var det ett tag sedan det ‘gamla’ gänget träffades, tror det blir fjärde gången för mig och alltid fantastiskt trevligt. BARBERA 2004or | PIO CESARE-kväll | CAPPELLANO-kväll. Det är...

En serie apgammalt plonk

Du har hört det förut här på bloggen; Mr T; nästgårdsgranne och vän funderar ut ett vintema och skrapar sedan ihop ett antal flaskor med hjälp av tysken Stefan Töpler. Sist var det viner från Pio Cesare där kvällens huvudnummer, en 78:a oturligt nog...

Vamonos Barberas!

Druvan Barbera ger ett snabbmognande vin som bara doftar och smakar mörka surkörsbär med skärande syra, innehållande en ansenlig dos metanol!? Nja, inte riktigt. Tomas, den vandrande encyklopedin vad gäller norditalienska viner bjuder in och ställer...

Who Cut the Cheeze?