Who Cut the Cheeze?Ost, mat, vin och öl

Tagg -Apuliens Smak

26 sep Tema Apulien

Sugen på vad Apulien har att erbjuda i mat-, olivolja- och vinväg? Bege dig till Bertazzonis showroom på Torsgatan 5a i Stockholm. Här kommer Roberto Carvutto (Apuliens Smak) och olivoljegurun Johan Blanche (boken Olivoljeguiden) guida er genom Olio...

Livet på landet

[soliloquy id=”5891″]   Apulien 21-25 september 2012 I september åkte jag med Apuliens Smak-Roberto till hans hemstad Gioia del Colle i Apulien. Resan bjöd på massor av nya bekantskaper – bland annat Angelo som jag i dagarna...

Paolo Bea, Tenuta Grillo, Bressan…

Tänkte jag skulle gräva lite djupare ned i torsdagskvällens övning, du vet den som innebar smuttande på italienska viner och gottande av italiensk mat.  Hela Terra del Vino-grejen kom sig ju av att Angelo Coluccia som arbetar med mat, resor och lite...

Who Cut the Cheeze?